Välj kartsajt:

Hotel J Gåshaga

J i Nacka har fått ett syskon på Lidingö. Massor av sjöutsikt och åtskilligt av havets frukter på menyn.
Känner du för att göra en tripp utanför tullarna till Lidingös solkust finns där som på beställning ett nytt vattenhål. Vattnet är påtagligt nära på J Gåshaga som innehåller både hotell och restaurang.
Sedan tidigare finns J i Nacka Strand med båtförbindelse, det finns det även till J i Gåshaga.
När byggdammet har lagt sig över området kommer det lilla samhället att andas exklusivitet även för att vara Lidingö. Intill J-huset byggs ett antal lyxlägenheter designade av Thomas Sandell. Även J känns exklusivt med möbler från ROOM i både restaurang och hotell.
Men det är fräscht, ljust och så är det vatten, massor av vatten runt om. J ligger i ett eget hus precis vid bryggan, nybyggd för området, dit du kan åka med Waxholmsbolaget eller Cinderellabåtarna. Uteserveringen går runt hela byggnaden och kommer rimligen vara fullsatt alla soliga sommarkvällar, på bryggan ligger dynor där du kan sitta och titta på Js egen sportbåt. Känner du dig i shoppingtagen kan du gå bort till gaveln på huset och inhandla ett exemplar, då blir det du, J och kungen som har en.
I matsalen finns en lång bardisk där du kan ta en drink och studera kökspersonalen i arbete och i restaurangdelen finns sittplatser för över hundra personer. En trappa upp finns en loungedel med soffgrupper och fåtöljer samt en bar, även här ser du vattnet.
Maten handlar till stor del om sjö med skaldjur och fisk med antingen italiensk eller asiatisk kryddning men det finns även den egna varianten av burgare och en vegetarisk rätt. Allt i den något högre avdelningen i mellanpriskategorin om du inte går loss på skaldjursplatå för snudd på fyrahundra kronor.
J har bra men kanske inte extremt spännande mat, men vinnaren, den riktigt tunga anledningen att åka hit, är restaurangens uteservering och loungedelen med sin veranda, den ena på sommaren och den andra på vintern.

Hotellet påminner, inte helt otippat, väldigt mycket i stilen om hotell J i Nacka. Du kan förutom med båt och bil åka hela vägen till hotellet med Lidingöbanan som går ända fram till entrén i stort sett. Här finns 13 rum och konferensmöjligheter, det var antagligen precis vad Lidingö behövde - ett till konferensrum. Balkonger till varje rum, som skulle behöva avskiljas från varandra och därifrån kan man naturligtvis se, just det, vattnet. Ljusa rum med rejäla trämöbler från ROOM, TV och i sviten en ångbastu i badrummet. Ett fräscht och vackert beläget hotell för den som vill ha en lugn och avkopplande vistelse.

Adress: Värdshusvägen 14-16, 18163 Lidingö
Tel: 08-6013410
Bli den första att recensera Hotel J Gåshaga:
klicka på en stjärna!
Working...